Най-готиният хартиен абажур на света

Направен с помощта на хартиени форми за кексчета
Най-готиният хартиен абажур на света

Сигурна съм, че ако имах повече свободно време, щях да изработвам какви ли не неща с ръцете си – за дома, за семейството, за приятелите, за себе си...

Но, уви, времевите ми ресурси са безкрайно, безкрайно ограничени. Мога обаче често да надничам в любопитни блогове и да си крада готини идеи, надявайки си, че един ден ще успея да осъществя набелязаните хрумки. И моите също. 

Та, бързам да ви покажа днешното си попадение: хартиен абажур! Открих го в адски интересния електронен дневник "Poppy Haus", чиято създателка е една талантлива дама на име Хедър Дженингс.

Хедър е дизайнер по професия, а през 2011-та създава блога си, за да документира многобройните си домашни и все любопитни проекти.

Що се отнася до нейния абажур, той безспорно е адски оригинален. За направата му Дженингс е използвала солидно количество хартиени форми за кексчета. Всъщност, ще ми е трудно да ви обясня как се постига подобна красота, затова за по-сигурно ще ви поканя във видеото, за да се ориентирате в ситуацията сами: 

Мен ако питате, произведението на Хедър ще стане още по-ефектно, ако за реализацията му се употребят цветни хартиени форми – жълти, зелени, оранжеви. Разбира се, те ще създадат доста дискотечно осветление в дома, което едва ли ще се хареса на всичките му обитатели :) Но и този вариант трябва да се изпробва задължително.

Какво ще кажете: бихте ли се радвали на подобен абажур вкъщи? Не се срамувайте да споделите мнението си, нека си поговорим! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май