Още няколко хитри идеи за дома

Реорганизирайте домашното пространство с щипка практичност
Още няколко хитри идеи за дома

Хей, приятели, ползвате ли вече идейния светофар, за който ви разказах в ето този материал? Браво на вас! Ще се радвам, ако той вече дава желаните резултати. Продължавайте в същия дух и няма да сгрешите.

А, за да активирам допълнително нуждата ви от креативност, ще ви запозная с няколко много свежи хрумки за дома. Така да се каже, поставям начало на нов уъркшоп "направи си сам". Чувствайте се абсолютно свободни да се включите в него. Започваме с...

... лака за нокти :)

Момчета, чудите се за какво може да ви послужи този подчертано женски козметичен продукт? Хм. Помислете пак. Убедени сме, че всеки от вас има поне две връзки с ключове – една за колата, офиса и т.н. и една за вкъщи, така ли е?

Можем да предположим още, че, след работа, поставяте последните всеки път на различни места. Резултатът: после карате нас да ги търсим :) Е, много бързо може да промените тази ситуация. Грабнете няколко наши лака, подредете ги по цвят и закачайте за тях различните връзки с ключове. Ех, че сме умни! 

RealSimple

За тоалетната хартия с любов :) 

Сигурно ще се съгласите с нас, че е твърде неприятно тя да свършва в най-напрегнатия момент, сещате се за кой ви говорим. Затова бързо подредете няколко рула във висока стъклена ваза, която сложете в ъгъла на тоалетната, до вратата. Така ще сте предпазени от внезапното изчерпване на ресурсите, което, от своя страна, може да доведе до твърде неудобни ситуации.

RealSimple

За любимите гердани и огърлици

Момичета, ваш ред е. Признайте си! Кутията ви с бижута буквално е претъпкана с всякакви аксесоари. Това обяснява защо мъжете ви често трябва да ви чакат с часове, докато се наконтите за излизане – сред цялата бъркотия е трудно да намерите точното бижу, което ви трябва.

За да сте по-организирани, ви предлагаме следното: изкарайте всички любими гердани (които използвате най-редовно) и ги поставете на една (или повече) от закачалките в спалнята, коридора или друго подходящо помещение. Така ще може да ги намирате лесно и веднага.

RealSimple

Ами, това е. С малко въображение, може да инициирате сами още много организационни промени в дома си. Действайте! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април