Поведението му в социалните мрежи издава какъв е

Поведението му в социалните мрежи издава какъв е

Той не отговаря на съобщенията веднага Позната ситуация: Пишете си, а той отговаря с минимум 5 минути закъснение и това направо ти лази по нервите! Спокойно, не си сама, само не се филмирай излишно!  Обяснението: Това си е тактика, доста разпространена в началото на връзката, като единият кара другия да чака, за да увеличи тръпката. Ако виждаш, че пише и пак изтрива пък, това показва, че не е достатъчно сигурен в самия себе си, за да покаже истинското си лице пред теб.

1768084

Неговите профили в социалните мрежи са строго професионални В много случаи, мъжете не обичат да смесват професионалния с личния си живот, затова профилите им в социалните мрежи не издават нищо за самите тях. Това е така най-вероятно не защото той е работохолик, а защото е имал лош опит преди с караници с шефа за неприлични снимки, ето защо е по-обран.

Той е тотално обсебен от профила си в Twitter/Facebook/Instagram Дали защото е спортист, или просто защото му харесва да поства постоянно снимки на мускулите си, но този тип е непрекъснато в социалните мрежи. Обяснението може да търсиш в стремежа му да се хареса на всички, да бъде винаги в крак с тенденциите. Това, което можеш да направиш е да се опиташ да го ангажираш в срещите ви лице в лице, отколкото да наблягате на писането в чата вечер.

1768085

Той харесва снимки на общи приятели, които са жени Истината е, че това е нещо съвсем нормално. Фактът, че ти се притесняваш от това може би идва от твоята собствена несигурност във връзката ви. Няма как да не харесва чужди снимки, все пак това е и една от главните цели на социалните мрежи и това не го прави по-малко заинтересован от твоята персона.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април