Портативен грил за градски момчета

Победа с дръжка!
Портативен грил за градски момчета

Аз градско момче ли съм или лукова глава? Е, може да се приеме, че съм и двете едновременно, но в качеството си на първото разбирам от градски пикници и всяка седмица този сезон работя усърдно по подобряването на рекорда си от миналата година.

Като казвам пикници някои от вас може би си представят плетени кошнички, кристал, порцелан, вино и отбрани плодове и сирена, но ще трябва да ги разочаровам. Градските момчета обикновено пикникуват с велосипед и раница, в която подрънкват бирени бутилки и ядки, вариращи като качество и количество според времето, изминало от последната им заплата. Аз лично бих ял и нещо различно от ядки, но обикновено гледам да се придържам в някакви здравословни граници, а предния път, когато проверих, плодовете и зеленчуците не се съчетаваха много добре с бирата.

Предния път, когато проверих обаче, нямаше и портативни грилове. Значи, ако в момента пишех върху лист хартия, щяхте да видите засъхналите ми по него сълзи. Ронейки ги от умиление, ви представям грила за пикници City Boy (градско момче, букв. превод от англ. ез.).

Сигурен съм, че ако победата можеше да се материализира, тя би изглеждала по този начин. Висока 22 см, със страни 18 на 18 см, направена от неръждаема стомана, с дъбова дръжка. Захранваща се от стандартна 225 гр газова бутилка Primus.

Sauma Design

Както всички много добре знаете, победата си има цена. В случая тя е 159 евро, плюс 15 евро, за да достигне до българския ви градски праг. Видяло се е, че ще пестя от ядки. Някой да има кърпичка?  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май