Правила, които трябва да забравите

Правила, които трябва да забравите

Сексът на първа среща е строго забранен

Интересно какво казва представител от мъжки пол по въпроса? "Ако между мен и жената има химия, то нищо не може да промени това, най-малко сексът на първа среща. Съответно – ако между нас няма привличане, то половият акт няма да промени нещата." Разбира се, това съвсем не означава, че сексът на първа среща е прекрасна идея, но в никакъв случай това не може да е причина за провал на бъдещите ви отношения. Не е добре да бързате със секса, само ако знаете, че това по някакъв начин ще ви повлияе зле, че противоречи на вашите морални, културни или религиозни възгледи или че мислите, че ще се чувствате некомфортно. Мисълта, че той ще избяга, защото сте правили секс "твърде скоро", е напълно погрешна.

Бързите отговори не са желателни

Има нещо отчайващо в това да броите с колко минути, часове или дни трябва да забавите отговорите си. Ако той е влюбен във вас, то коректните бързи отговори няма да го отблъснат, нито ще намалят интереса му към вас. И все пак, при положение, че сте решили да играете тази игра, правете го майсторски, защото е много вероятно, той да се откаже, точно заради тези ваши ходове. Най-добре е да имате ритъм на съобщенията, който да следвате.

Мъжете обичат гаднярките

Незабавно забравете за това твърдение! Научно доказано е, че едни от най-търсените качества в жените са добрината и учтивостта. Мозъкът ни е устроен така, че да се привързва към по-милите хора. Разбира се, тези, които нямат мнение и винаги са съгласни с всекиго, също не са толкова привлекателни. Истината е по средата и трябва да знаете, че самоувереността не ви прави лош човек, но трябва да уважавате и другия.

Жената не е ловецът Да, преди много, много години не е било прието жената да бъде активната страна и да преследва мъжа, защото се смята за отчаян ход от нейна страна. Някак си не се възприемало за женствено дамата да показва интерес. По принцип това звучи напълно логично, но нека погледнем реалността в очите. Може да изпуснете много възможности, дами, ако си седите като красиво недостижимо цвете и чакате някой смелчага да дойде при вас. Инициативността със сигурност ще ви се отблагодари един ден, ако проявите малко смелост.

1831700

Същото се отнася и за интернет запознанствата. Когато ви омръзне безсмислената размяна на съобщения, просто поканете човека, който ви представлява интерес, на среща. И дори той да ви отклони, трябва да бъдете доволни от себе си, защото така ще разберете, че сте си губили времето. Знайте, че от друга страна някои мъже имат нужда от "подбутване" и когато видят, че се вълнувате от тях, то те ще ви отвърнат подобаващо.


ключови думи:
забравяне правила

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април