Превърнете колелото си в кон

Потроп-потроп, хипстъри!
Превърнете колелото си в кон

Цялата тая хипстърщина, която ни залива отвсякъде, определено ми идва в повече, но не мога да не призная, че благодарение на нея се родиха и немалко добри идеи. Ето, например, не смятате ли, че въпреки липсата на каквото и да било окачване и кривото кормило, велосипедът ви продължава да изглежда смущаващо съвременно? А какво ще кажете за едно нискотехнологично и !напълно натурално! устройство, което няма да разреши този проблем, но ще накара байка ви да звучи като кон?

Знам, че привлякох необходимото внимание, затова няма да ви карам да чакате – представям ви Trotify! Trotify е вашият нов велоаксесоар, който ще ви пренесе във времената, когато хората не са въртели педали, а са пришпорвали с шпори и са опъвали стремена. Единственото, което се изисква от вас, са 20 лири и разполовена кокосова черупка. Срещу подобна скромна инвестиция, ще имате удоволствието да получите една малка разграфена дъсчица, от която да сглобите вашето вихрогон-озвучаване. Ето и какъв е евентуалният краен резултат:

Една малка подробност е, че освен вас, трябва да се съберат още 999 други хипстъра, за да се рентабилизира производството на Trotify. За утеха ще ви пусна още едно видео, което е дори по-безумно от първото и включва гумена маска на конче! И епичната сцена от Монти Пайтън, откъдето най-безсрамно е открадната идеята за устройството. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май