Романтична изненада за любимия

Романтична изненада за любимия

Романтична вечеря

1783690

Любовта на мъжа минава през стомаха. Най-вероятно случаят е същия и във вашата двойка. Мъжът ви искрено ще се зарадва, ако вместо стандартните манджи му приготвите необичайна вечеря. За предпочитане е да изберете ястия, които той не е пробвал досега. Основни условия са да избягвате екзотиката и мазната майонеза. Постарайте се да ползвате продукти-афродизиаци, които засилват сексуалното влечение.

Такива са:

 морските дарове;

 авокадото;

 шоколада;

 ядките;

 подправките.

Но не всеки мъж ще бъде сразен от една необичайна вечеря. След трапезата ви съветваме да заведете любимия си в спалнята, където да го чака истинска арабска призказка. Запалете предварително ароматична лампа, пригответе наргиле, пуснете бавна музика, облечете красив костюм (или хубаво бельо) и потанцувайте за мъжа си.


Куест с търсене на подарък

Неправилно се смята, че само жените трябва да се глезят с подаръци. Ние обаче сме сигурни, че всеки мъж също заслужава да получи подарък без повод. Съпругът ви ще оцени високо този романтичен жест. Недейте да връчвате подаръка просто така. Организирайте истински куест с търсене на "съкровището" в дома си. Предварително измислете различните задачи, оставете на нужните места бележки с подсказки. Можете дори да придадете лек еротичен нюанс на играта - например да включите в задачите страстна целувка, масаж или секс по телефона.

Добри варианти за подарък са:

1783691

 билет за спортно мероприятие;

 такъми за риболов;

 ваучер за каране на ATV;

 нов парфюм/афтършейв и др.

Романтичен излет сред природата Докато децата ви лудуват в детски лагер, можете да си позволите една романтична вечер на брега на езеро, съчетана с риболов (за да настроите благосклонно любимия). Прекарайте една нощ в палатка под звездното небе.

Въпреки ятата комари и други буболечки повечето мъже обожават такива излети и ги намират за много романтични. Най-важното е да улучите хубаво време. Подобна изненада ще изисква известни разходи, но си заслужава. Можете да резервирате стая в луксозен хотел и да си представите, че отново преживявате всички прелести на медения си месец. Съветваме ви да резервирате стаята предварително и да оставите бележка за мъжа си, че ще го чакате на даден адрес.

В никакъв случай не разкривайте тайната преди ключовия момент. Когато любимият ви дойде, посрещнете го облечени с ново бельо, поканете го да се присъедини към вас в джакузито и му предложете чаша вино. Можете да прекарате цял уикенд, радвайки се един на друг.

1783689

Сигурни сме, че мъжът ви ще се гордее с това, че има толкова изобретателна жена!


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април