Сладките "недостатъци", които му харесват в теб

Сладките "недостатъци", които му харесват в теб

Мъжете си падат много по някои женски "недостатъци", които нежният пол не обича в себе си. Неща, които жените не харесват в своя характер или външен вид, се оказват доста привлекателни за силния пол. На първо място мъжете споделят, че харесват пищни жени (в същото време дамите са си наумили, че са извънредно дебели и се подлагат на строги диети). В действителност много малко мъже си падат по твърде фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.


Малкият бюст също е сред нещата, които жените слагат в графата недостатъци, но всъщност доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Например, не е задължително да носите сутиен, което направо подлудява срещуположния пол.

1831762

Добрият апетит изглежда сладък в очите на мъжете. Жените, които не се притесняват да си поръчат сочна пържола и след това да завършат вечерта с десерт, впечатляват господата. Онези пък, които се правят пред мъжете, че похапват само плодове и салати, а в тяхно отсъствие опустошават хладилника, правят по-лошо впечатление.
1831764

Неизисканите дрехи също могат да привлекат вниманието на силния пол. Много жени се притесняват, че нямат луксозен и елегантен гардероб, но това не ги прави по-малко стилни. Без значение какви тенденции предлага модата, мъжете харесват жени, които умеят да се обличат с вкус, без да разграбват магазините.


1831763

ключови думи:
недостатъци харесва

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април