Сламената шапка: романтична защита срещу слънцето

Цветна и вдъхновяваща за летни приключения
Сламената шапка: романтична защита срещу слънцето

Признаваме, че се зарибихме по нея много преди да гледаме холивудската лента "Яж, моли се и обичай". Ако и вие сте гледали внимателно, ще се сетите, че във филма Джулия Робъртс обикаля света само с една сламена шапка на главата и с няколко стотинки в джоба. Е, на екран всичко е възможно, нали?

Обаче, героинята на Робъртс има добра причина да предпочете тази сламена чаровница пред всички останали свои любовници... в гардероба.

Основното качество на въпросния аксесоар е, че той осигурява почти перфектна защита срещу вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Скрити грижовно под периферията, кожата и косата запазват своята свежест и са добре предпазени от изгаряне и изсушаване. В същото време сламеното покритие позволява проникване на въздух и усещане за добре проветрена, ако не разумна, глава.

С две думи: през слънчевите дни имате нужда от шапка! Тя ще добави дъх на романтика и нежност в градския ви стил на обличане и начин на живот. И дано ви подтикне да отлетите към екзотични и по-топли страни.

В галерията може да потърсите вашия модел сламена вълшебница и да си я закупите от всеки голям магазин за дрехи. В момента разнообразието от шапки, както ще се убедите сами, е голямо. Супер, нали? 



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април