Слушалки за шампиони

Няма да ги отлепите от ушите си
Слушалки за шампиони

Ако смятате, че дъждът има сила да попречи на джогинг намеренията ни, грешите много. Обратното. Мократа сутрин ни изкара навън още в 6:30, за да потичаме по любимите алеи в парка.

Нямахме проблем нито със сутрешното събуждане, нито с липсата на енергия. Единственото, което ни подразни, бяха калпавите слушалки на плейъра, които няколко пъти се усукаха около доброто ни желание за спортни постижения. Така да се каже, омръзна ни от тях!

И точно когато взехме решение да ги изхвърлим, попаднахме на ето тези революционни Yurbuds слушалки за атлети. Техни създатели са американците Сет Бъргет и Ричърд Даниелс.

Сет е страстен триатлет, а Ричърд над 20 пъти е участвал в маратони. След няколко неприятни и болезнени случки с непослушни слушалки, двамата започват да разработват проект за устройство, което да наподобява структурата на ушната мида.

За да създадат перфектната форма, Бъргет и Даниелс дълго време работят с аудиолог и се запознават със спецификата на слуховия апарат.

Логично, усилията им бързо дават резултати. Yurbuds са направени от мек, висококачествен силикон, който е удобен за... слушане. Той предпазва електрониката от разваляне, вследствие на обилно потене, дъжд и влажност.

И всъщност не е необходимо да сте атлети, за да оцените качеството на звука и дълбоката акустика, която възпроизвеждат въпросните слушалки. Да напомним, че в същото време те не са шумо изолирани от останалия свят с идея за безопасност на спортиста.

А най-страхотното им преимущество е, че остават на ушите дори по време на най-бързия възможен спринт.

Супер, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май