Смешни портрети на мокри кучета

Със сигурност ще ви разсмеят, а може и да ви накарат да се замислите
Смешни портрети на мокри кучета

Не откривате нищо позитивно и весело в мрачния и дъждовен понеделник? Е, тогава нека се опитаме да ви разсмеем, като ви покажем няколко безкрайно смешни портрети на мокри кучета. Въпросните шантави снимки са дело на френската фотографка Софи Гаман, която, ще се уверите, е истински професионалист в щракането на четириногите бау-бау другари.

Пухкавите сладури са фотографирани в драматичния момент, когато са в банята, а физиономиите, които са направили, са безкрайно налудничави :) Без повече приказки, нека им се порадваме заедно... сега:

1117531My Modern Met

1117529My Modern Met

1117530My Modern Met

Отвъд забавното, чрез своя проект Софи си е поставила за цел да обърне внимание и върху това, че кучетата не са просто животинки, които прибираме за наше развлечение у дома, а компаньони и добри приятели. Те имат ум и душа, както и редица, свои си, качества, които трябва да уважаваме и да ценим.

Нещо повече, грижейки се за хигиената на домашните си любимци, ние ги защитаваме и поддържаме не само външния им вид, но и здравето им в добра форма.

1117528My Modern Met

Смешен или сериозен, проектът на Гаман със сигурност прави впечатление и ни дава добър повод да се оплезим на днешния нацупен ден. Направете го и вие :) Още мокри муцуни ще откриете в галерията, о, да! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май