Спасителна идея за опаковане на подаръци

Ще ви помогне да се представите добре
Спасителна идея за опаковане на подаръци

Хайде, да си го признаем, случва се на всеки: да опакова подарък в последния момент. Ако в момента и вие сте изпаднали в подобна ситуация, не бързайте да се тревожите. Вместо това, опитайте да изпълните следващата доста лесна за реализация идея. За целта трябва да си осигурите: 

  • хартиена торба (или две, в случай, че предметът, който ще загръщате е голям). Тук работа може да ви свърши и всяка друга хартия, останала неупотребена от различни поводи
  • канап или конец
  • клонки на иглолистни дръвчета
  • листенца и други подобни допълнения

Ясно е какво трябва да се направи: увийте подаръка в хартията, с която разполагате. Може би ще се наложи да я прекроите в необходимите размери. След това завържете с канап или с конец. В получената панделка втъкнете клонките и всички елементи, които имате под ръка. Съветът ни е да не претрупвате произведението си обаче. Колкото по-семпла е декорацията, толкова по-естествена ще се стори тя на бъдещия притежател на предмета. В същото време, опаковайки го по този начин, със сигурност ще покажете внимание и уважение, а, разбира се – също и солидна доза въображение. 

Не знаем какво мислите за предложението, но ще се радваме да споделите мнението си с нас. С нетърпение очакваме и вашите идеи, защото, повярвайте, ценни са ни. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май