Спестявай състезателно!

С една двулична касичка
Спестявай състезателно!

Море или планина? Ресторант или домашна храна? Русата или черната? Всичко в този живот е дилеми, дилеми и пак дилеми, които просто не искат да се разрешават от самосебе си.

Затова дизайнерът Константин Славински ви предлага да се улесните, като закупите неговата двойна касичка Duel. Днес сте в настроение за едното и "наливате" пет жълтици в него. Утре сте по-склонни за другото и ще го финансирате подобаващо с рестото от магазина. В един момент едно от двете ще вземе превес и това ще ви спести напъните по вземането на окончателно решение. Приемете го като фискална игра на ези-тура.

Konstantin Slawinski

Какво ще бъде едното и какво – другото, решавате вие. Дори можете да си променяте мнението неограничен брой пъти, защото касичката е порцеланова и се почиства изключително лесно. Лесен е и достъпът до спестяванията ви, благодарение на разтегателната силиконова лента.

Konstantin Slawinski

Произведението може да бъде доставено до България, но, ъ-ъ... това ще ви струва 35 долара. Неговата цена ли? 47 долара. Защото е дизайнерско. Дайте да си признаем, че ще спестим повече, ако не си го поръчваме, а?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май