Стъпки в пясъка, но забавни

А! Оттук е минал динозавър?
Стъпки в пясъка, но забавни

Лятото е забавно, не можете да отречете :) А тази година предлагаме децата ви да оставят собствен отпечатък в пясъка на детската площадка или докато релаксиратее край прохладната водна шир.

И като казваме отпечатък, имаме предвид буквално стъпки в пясъка. Но не от техните нежни крачета, а от побесняла горила, праисторическо животно или хищник – каквото изберете. Казахме, че е забавно, нали? :)

Става дума за обувките Ашиато (Ashiato), чието наименование се превежда от японски като стъпка, отпечатък. Те са идея на дизайнера Kaz Shiomi и са изработени за бранда му Кико+. Представляват дървени платформи – гети, които са традиционни обувки в Страната на изгряващото слънце. В горната си част наподобяват джапанки, а отдолу имат дървени панели, които оставят разнообразни по форма отпечатъци в меки повърхности като пясък или кал.

Кико+

Кико+

Оригинално Ашиато са адресирани към децата, но всъщност скоро ще има и по-големи размери, за радост на възрастните.

Чехлите са изработени от гума и 100% иглолистно дърво, добито чрез контролирана сеч. Последното означава, че дърветата са били отрязани по план, а не безразборно, което подобрява екологичния профил на забавните обувки.

Цената за чифт варира, но се движи около 30-35 долара без доставката. Могат да се поръчат оттук.

Кико+

ключови думи:
лято

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май