Три любими джажди за тренировката вкъщи 2

А вие обичате ли ги?
Три любими джажди за тренировката вкъщи 2

Само толкова, да. Защото другите три ги посочихме тук, а за останалите ни предстои тепърва да си говорим. Така че с надежда, че няма да ни обвините в липса на изчерпателност, бързаме да ви покажем днешната класация за фитнес нещата, които наистина обичаме.

Тренировъчни ластици

Напук на широко разпространеното схващане, те не са най-добрият начин за тонизиране на мускулите. Защо? Разберете тук. Въпреки това са наистина чудесен спортен "атрибут", който смело може да ползвате в домашната си сесия.

Подходящи са най-вече за начинаещи или за трениращи с не особено дълъг тренировъчен стаж, защото оказват сравнително ниска степен на съпротивление, въпреки че то може да варира.

Бонус: предлагат се в шарени, забавни цветове и са крайно удобни за съхранение и пренасяне. Това обяснява защо любимият ни фитнес треньор Майк Донаваник редовно ги ползва в тренировките си :)

Напреднали, не ни гледайте скептично! На вас предлагаме да си осигурите "ластично" съпротивление, като ползвате за тази цел... гумата на колелото си. Ще се уверите, че с нея тренировката ви ще стане доста по-трудна.

Финтес топка

Е, да, съгласни сме, че не е особено компактна и се забелязва отдалече, но... Можем да ви изброим един милион причини защо трябва да присъства в домашната ви фитнес "зала". Ето тук, например, открийте няколко от тях.

Три любими джажди за тренировката вкъщи 2inm.com

Лост за набиране

Може да си го закупите на сравнително прилична цена от редица спортни магазини. Основните му предимства са, че се монтира лесно, позволява ви да се набирате на топло, в приятни условия и е почти незабележим. Традиционно се слага на рамката на вратата, но някои лостове могат да се монтират и на други удобни места - между стените на тесен коридор и т.н. Повече за това как и защо да го ползвате, може да откриете тук.

Sport Depot

Е, това беше днешният ни топ 3. Искате ли да споделите с нас кой е вашият?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 16.01.2012 | 15:17
    Този коментар беше изтрит поради нарушаване правата на сайта!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май