Фитнес вдъхновение... от телевизор

Готини еко постери със спортни послания
Фитнес вдъхновение... от телевизор

Бразилският дизайнер Мурило Мело безспорно знае как да ни надъха за спортни постижения. Цялата истина е, че неговите постери могат да накарат и най-мързеливия индивид да пожелае да разкърши снага в яка тренировка.

Мело изработва своите плакати по поръчка на бразилските фитнес клубове "Companhia Athletica Gyms". След като са реализирани, рекламите бързо жънат успех и печелят масово одобрение.

Всъщност, постерите представляват макет на няколко спортуващи човешки фигури. Същите са изцяло изработени от рециклирани чаркове на телевизионен приемник, нареждани в продължение на четири месеца по новите си места, в тялото на човечетата. Естествено, артистът не работи сам – помагат му членовете на малкия му, но сплотен екип. Резултатът обаче е впечатляващ и силно въздействащ.

Фитнес вдъхновение... от телевизорMurilo Melo - Art Director

Фитнес вдъхновение... от телевизорMurilo Melo - Art Director

Спортуващите машинки са толкова оригинални, че, ако продължаваме да гледаме, ще се наложи да направим няколко обиколки на офиса, за да потушим желанието си за спорт.

Бонусът е, че са еко, каквито, всъщност, са и една голяма част от идеите на бразилеца. В портфолиото му ще откриете интересни зелени проекти на рекламни кампании за големи брандове. Ако сте любопитни пък, може да надникнете тук и да разгледате другите му необичайни хрумвания.

А за да разберете как точно телевизорът се превръща във фитнес вдъхновение, ви препоръчваме да зазяпате видеото ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май