5 аксесоара, заради които изглеждате като селянка

5 аксесоара, заради които изглеждате като селянка

Светът на модата се променя изключително бързо. Изглежда трудно да проследим абсолютно всички модни тенденции и налагащи се трендове.

 

Има някои неща, които си мислим, че ни карат да изглеждаме модерни, но всъщност правят точно обратното - карат ни да приличаме на евтини и провинциални момичета.

Време е да ги оставите настрана и да забравите за тях, за да не направите обратния ефект - вместо атрактивни, да сте повод за подигравки.

Чокър

Тенденцията с тях се завърна през 2016 година. Тогава всички ходеха с тях Бела Хадид, Емили Ратайковски и т.н. Сега обаче аксесоарът е страшен  анти-тренд.

Лента за глава

Имаме много силни аргументи против лентите за коса. Първо - те не са за всеки. Хората с ясно изразени скули могат да ги носят. В противен случай лицето изглежда по-широко. Аксесоарът освен това изглежда детски или сватбено, ако има бижута.

Ръкавици без пръсти

Спомняте си времената, в които целогодишно се носеха ръкавици без пръсти. В момента единственото модно и близко до това е боди или топ с ръкави, които се превръщат в ръкавици.

Много евтини бижута

Тук не мислим, че дори е нужно да се аргументираме.

Фиби с цветя

Трябва да сте изключително внимателни с фибите за глава. Всичко, което носите, трябва да подчертава цвета на очите, да освежава кожата, визуално да увеличава или намалява определени части на лицето.

В противен случай е по-добре да не използвате аксесоара. Един от елементите, които "унищожават" външния ни вид са фибите с цветя, особено с големи листенца, направени сякаш от хартия.

Източник:  jenata.blitz.bg

ключови думи:
аксесоари

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май