9 признака, че сте с Правилния

9 признака, че сте с Правилния

1803740

1. Вие сте приоритет за любимия ви Няма нищо по-приятно от чувството, когато осъзнаете, че сте много важен и ценен човек за някого. Трябва да знаете, че мъжът до вас ви показва, че сте му приоритет, когато той споделя плановете си и ви държи информирани за това кога ще се прибере или какво възнамерява да прави през свободното си време.

2. Той е откровен с вас Трудно е да допуснем някого в живота си и толкова близо, че да споделяме и най-съкровените си мисли с него. Но когато човекът до вас е правилният, той с удоволствие ще разкрие душата си пред вас и ще ви направи част от неговия свят.

3. Той ви оценява Мъжът, който ви оценява не би изпуснал повод да ви зарадва и за него усмивката ви е най-голямата награда. Обича да ви изненадва и приема вашите успехи като свои.

4. Той ви уважава Зачита мнението ви и се вслушва в съветите, които му давате. Можете да разчитате на подкрепата му. Винаги!

1803737

5. Кара ви да се чувствате добре в кожата си Прекрасно е, когато не се чувствате задължени да слагате маска пред най-близкия си човек и се чувствате добре, защото сте себе си. Ако това е Правилният, той никога не би ви съдил за недостатъците ви и не би ви сравнявал с други жени, така че да потиска самочувствието ви. Напротив той дори ще ви научи как да обичате себе си много повече.

6. В разговорите ви не присъства неловка тишина Една от най-добрите и обещаващи индикации за чудесна връзка. Когато двама души се допълват взаимно и се чувстват комфортно в компанията на другия, дори и тишината им е приятна, а не неловка. Много често общуваме най-добре с човека, когото обичаме, когато просто си мълчим и се гледаме в очите. Това е истинска магия!

1803738

7. Има лоялност и от двете страни Вие зачитате любимия си и той вас. Между вас рядко съществуват недоразумения, които решавате с лекота, защото държите един на друг.

8. Сексът е повече от приятно физическо преживяване Когато мъжът, с когото споделяте леглото си е Правилният, ще усетите как сексът се превръща в нещо много повече от физическа наслада. Ще почувствате удоволствието от това да се слеете душевно с партньора си.

1803739

9. Той подкрепя желанието ви за независимост Да, той ще ви защитава, съветва и винаги ще бъде стабилен гръб зад вас, но в същото време ще оценява и желанието ви да бъдете самостоятелни. Той никога не би ви накарал да се чувствате зависима от него. Вие сте отбор с равнопоставени играчи.

ключови думи:
правилен признак

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април