Без бръчки с ябълка, грозде и алое вера

Без бръчки с ябълка, грозде и алое вера

С течение на времето кожата губи своя блясък. Все по-често обаче жените започват да забелязват фини линии и малки бръчици по лицето си още в ранна възраст. Своевременната реакция в този случай е от изключително значение. И въпреки че козметичната индустрия предлага огромно разнообразие от продукти за подмладяване, една ефективна домашна маска често може да твори истински чудеса за нас.

 


Нужно е да съчетаете само ябълка, грозде и алое вера, чиито свойства ще подхранят кожата ви в дълбочина и ще редуцират всички нейни несъвършенства.


Приготвянето на тази маска е много лесно и не отнема време. Запомнете само, че всички съставки трябва да бъдат 100% органични, тъй като в противен случай може да не получите същите количества хранителни вещества. Освен това не бива да забравяте, че ефектите няма да се забележат веднага – изисква се редовно прилагане.


Трябват ви 1 зелена ябълка, три четвърти чаша грозде (100 г) и половин чаша алое вера (100 г). Нарежете ябълката на няколко парчета, махнете семките, след което пасирайте в блендер парченцата заедно с обелката до получаване на гладко пюре. Измийте гроздето и го нарежете на по-дребни парчета – направете същото заедно с гела от алое верата. Пасирайте, докато получите гъста и хомогенна смес. След това изсипете сместа в стъклен буркан и съхранявайте в хладилник.


Всяка вечер, след като махнете грима си, нанесете тънък слой от маската по цялото лице, шията и гърдите си. Покрийте желаните зони и оставете маската да подейства в продължение на 20 до 30 минути. След това, изплакнете с топла вода и подсушете кожата си с мека кърпа. Съхранявайте остатъка от продукта в хладилник до три дни след приготвянето му. И се старайте да правите процедурата най-малко три пъти седмично, пише zdrave.to.

ключови думи:
маска за лице

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април