Бели татуировки? О, да!

Наистина интересни
Бели татуировки? О, да!

Девойките от Jenite.bg отново ни разказаха нещо интересно и ние бързаме да ви го споделим. Става въпрос за... белите татуировки. Аха! 

Оказа се, че те се правят вече повече от десетилетие, но напоследък набират все по-голяма популярност. Както при "нормалните" рисунки по тялото обаче, и тук се изисква намесата на опитен татуист, който е наясно с тънкостите на този процес.

Jenite обясняват, че особеното при този вид татуировки е, че, в зависимост от цвета на кожата, има голяма вероятност бялото мастило да изчезне или пък да се сдобие със странен нюанс.

Когато татуировката е току-що направена, тя прилича повече на изгорено. Впоследствие може да стане жълтеникава или червеникава заради лимфата, която покрива раната, но това се изчиства след известно време.

Ако е обгрижвана добре, кожата ще се успокои за няколко седмици - точно, както и при обикновените татуировки.

Татусите, направени по този начин, са по-уязвими от влиянието на времето и променят цвета си с годините. Ето защо е нужно от време на време да се освежават чрез повторно изрисуване.

Звезди като Риана и Линдзи Лоън имат татуси с бяло мастило. Певицата има изписани буквите от думата "Life” на пръстите си, докато Линдзи е горда притежателка на татус "Breathe”, нарисуван на китката й.

990770
Все по-често запалените по мастилените рисунки си правят бели татуировки на лицето. Подобни хрумвания има реализирани и с черно мастило, но феновете на белите татуси подчертават тяхното почти незабележимо присъствие на кожата като основно предимство в случая. 

990767
Още за белите красоти може да научите от материала на jenite. По-често посещавайте и виртуалния салон за красота на девойките - няма да съжалявате! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май