Бира по косата

За опияняваща грива
Бира по косата

Скъпи мъже, предупреждаваме ви, че този материал не е за вас. И ако сте със слаби сърца, съветваме ви да не го четете изобщо.

Защото само след ред разстояние, вместо да отпием блажено от чашата ви с най-любимото пиво, смятаме, без никакво колебание, да я изсипем върху главата си. Не, изобщо не се шегуваме и все още сме с всичкия си.

Просто наскоро научихме за една страхотна маска за коса, която смятаме да изпробваме и, за целта, ни трябва малко от напитката ви. Надяваме се, че ще ни простите прегрешението. Ще се постараем да не се повтаря твърде скоро.

А вие, момичета, ако искате да почерпите гривата си с нещо вкусно и полезно, също може да й забъркате въпросния еликсир. Ще ви трябват:

1 узрял банан

1 яйце

50 мл бира

1 супена лъжица мед

Начин на приготвяне:

Обелете жълтия разбойник и го разбийте в блендер, до получаване на еднородна текстура. Добавете яйцето и оперирайте с него по същия начин. Накрая изсипете бирата и меда и разбъркайте и тях добре.

Готовата смес, която трябва да е прилично гъста, нанесете по цялата косата - от корените до върховете. Така наплескана порядъчно, увийте гривата си с хавлия и изчакайте около час. После измийте с шампоан и готово!

Защо бира? Ами, защото, без дори да подозирате, в нея има доста полезни хранителни съставки, които ще подхранят кичурите ви и ще ги направят лъскави и великолепни. Наздраве!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май