Висш пилотаж в сплитането на косата

Вижте една прическа, която ще надмине всичките ви очаквания
Висш пилотаж в сплитането на косата

Признавам си, че винаги съм харесвала плитките като начин за оформяне на косата. Освен, че са красиви и ефектни, те прибират и фиксират гривата, обуздавайки палавите намерения на кичурите да скрият нечий образ. Наскоро пък попаднах на една взривяваща прическа, която страшно държа да ви покажа.

Открих я случайно в Youtube канала "Cute Girls Hairstyles" на Минди Макнайт – сръчна майка и стилист, която безспорно е коафьор-вълшебница. Въпреки че са прилично дълги, видеата на дамата се гледат от хиляди потребители ежедневно и страшно се харесват. Прическите, чиято направа Минди демонстрира в клиповете си, никак не са лесни за реализация, макар че самата тя оптимистично вярва, че всеки може да се справи.

Всъщност, трябва да сте много концентрирани и внимателни, а също и да притежавате известен опит във фризьорството, за да успеете да завършите със задоволителен резултат показаните процедури. Важна е и упоритата практика, от която понякога боли глава, но какво пък... Красотата иска жертви :)

Ето затова съм убедена, че трябва да се пробвате да реализирате прическата, която споменах по-горе. Става въпрос за плитка, но... каква! Бързо надникнете във видео инструктажа, за да се запознаете с цялата красота на това фризьорско творение. Най-важното тук е още в началото правилно да разделите косата, с което работата ви ще бъде свършена наполовина. Без повече приказки, внимавайте в картинката:

Е, какво ще кажете, м? Ето на това му се вика висш пилотаж в сплитането. Имайте предвид, че плитките стоят по-добре на по-светли коси, защото така се забелязват и открояват отдалече. Тъмните гриви скриват ефекта от всички положени усилия. Но нищо не ви пречи да проверите сами дали това е така. 

Ще се радвам, ако споделите с мен какъв е бил резултатът от мъките ви :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април