Джорджия Мей Джагър: искрено и лично за козметиката

Какви са малките тайни за красота на моделката
Джорджия Мей Джагър: искрено и лично за козметиката

Хей, момичета! Станахте ли вече? Преди да започнете с разкрасяването, ще ви поканим да надникнете в един любопитен материал, който нагло си откраднахме от любимия ни женски сайт Jenite.bg. В него ще научите как дъщерята на рок легендата Мик Джагър поддържа хубостта си. Четете, четете... 

Джорджия Мей Джагър започва своята кариера още на 16, а днес, само на 21 години, вече е супермодел, предпочитан за фотосесии и ревюта от всички водещи в бранша. Със златистата си грива, сочни устни и запомнящото се и по момичешки чаровно разстояние между зъбите тя е символ на съвременната Лолита. 

Пред сайта Feel Unique дъщерята на Мик Джагър и Джери Хол разкрива своите тайни за красота, какви съвети е получила от майка си и защо никога не носи изкуствени мигли. Ето какво споделя Джорджия Мей.

Как поддържаш външния си вид?
Имах късмета да се възползвам от безценните насоки на майка ми и сестра ми Елизабет, що се отнася до красота. Дори когато бях по-малка тайно отмъквах гримовете им и организирах събирания с приятелки, за да изучаваме различните продукти и цветове.

1019791FacebookДжорджия и майка ѝ, Джери Хол
Иначе ми е трудно да съм постоянна с така наречените ритуали за красота. Поне веднъж в месеца се старая да оставя кожата си за един ден "гола”, за да може да подиша (това може и да ви е прозвучало странно, но имайте предвид, че Джорджия е професионален модел и всеки ден ѝ се налага да бъде гримирана с тежки сценични продукти - бел.ред.).

Когато се гримирам сама, това става доста бързо и с малко на брой продукти, които са лесни за употреба.

Кои са трите неща, които непременно носиш на плажа?
Слънцезащитен продукт, шапка с широка периферия и MP3 плейър.

1019789FacebookТази снимка, правена преди няколко години, е запечатала Елизабет и Джорджия Мей Джагър
А кои са любимите ти козметични продукти?
Продуктът, без който не мога да си представя да живея, е спиралата за мигли. Предпочитам такива с голяма четка, защото са лесни за употреба и с тях най-бързо постигам добър резултат.

Винаги съм експериментирала с лаковете за нокти. Често правя и цветови комбинации, а в момента съм на розова вълна.

Не на последно място, обожавам дълготрайното червено червило. Също така не мога да живея без продукт за локално лечение на пъпки, молив за очи и хидратиращ балсам за коса.

Признай си, че…
Признавам си, че много харесвам изкуствени мигли, но, колкото и да опитвам, никога не мога да ги поставя правилно.

Кой е любимият ти аромат?
Ароматът описва човека, който го носи. Моят фаворит е Roberto Cavalli Just Cavalli - секси и пристрастяващ, но в същото време свеж и чувствен.


За да се срещате виртуално с още вдъхновяващи личности и да разбирате повече за живота им, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Ето още няколко интересни статии, на които да обърнете специално внимание: 

Модните приключения на Мартина: за обувките с любов

Призраци от миналото: писмо и кутия със снимки

Топ 10: Най-богатите модели в света

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април