Диамантени устни: Новият писък в модата

Диамантени устни: Новият писък в модата

Блестящият грим отдавна е запазен за специални поводи, като романтични вечери, абитуриентски балове, сватби и други тържества и партита. Грим продуктите с брокат определено могат да изглеждат неподходящи, когато сте в офиса или на първа среща. Най-новата тенденция в грима обаче, доказва, че всички блестящи сенки, моливи и гланцове за устни заслужават място в ежедневния ви грим.  

Според една известна песен, диамантите са най-добрите приятели на момичетата. А сега вече сме свидетели, че дамите не просто обичат да се кичат с тях, но и да ги използват като вдъхновение за грим визиите си.  

На хоризонта се появи една нова мода, която превзе социалната мрежа TikTok. Това е тенденция в грима, която се нарича "диамантени устни". Състояща се само от четири стъпки, тази техника е толкова лесна, че е подходяща и за дами с малко или никакъв опит в гримирането.

Хаштагът за диамантени устни вече достигна повече от четири милиона гледания. Този искрящ стил с много блясък е сътворен и въведен за първи път от създателя на съдържание в социалните мрежи Ева Лароса. Ако не сте сигурни дали разполагате с необходимите продукти за постигане на тази визия, не се притеснявайте, не е сложно.

Има и алтернативни варианти, с които можете да постигнете същия успех.

Диамантените устни са изключително женствен грим, чрез който използвате идеалното количество блясък без да превръщате устните си в диско топка. Дори тези момичета, които се смятат за начинаещи в грима, твърдят, че е много лесно да се пресъздаде тази популярна визия. Ева Лароса доказа и показа защо диамантените устни ще бъдат вашият любим избор във всяка ситуация, независимо дали става въпрос за вечерен, или за дневен грим.

За този грим ви трябват продукти със силен блясък или брокат, които ще подчертаят центъра на устните ви и малката вдлъбнатина над горната устна, т. нар. купидонова дъга. Със сигурност знаете, че добавянето на малко хайлайтър над горната устна не е нищо ново в света на грима, но тази техника и избор на продукти за грим определено са.

А ето и точните стъпки, които Ева Лароса следва. Тя започва с очертаване на на купидоновата си дъга с молив в металическо-сребрист цвят. След това тиктокърката запълва центъра на долната си устна със същия нюанс сребристо. За следващата стъпка тя използва молив за устни в телесен цвят, с който очертава устните си, за да изглеждат по-плътни.

Освен това не е нужно да сте изключително прецизни, защото във финалната фаза Лароса прелива цвета с върха на пръста си. За последната стъпка към постигането на диамантени устни се нуждаете от олио за устни, но и гланц за устни би ви свършила същата работа. Нанесете го по целите си устни, като по този начин ще разнесете и малка част от сребристия нюанс, а в същото време той ще остане концентриран в средата на устните ви. Може да добавите още малко блясък в центъра на горната ви устна с потупващи движения, за да помогнете на цвета да стане по-наситен. И воалà, това е всичко!

Ако техниката на Ева ви изглежда сложна, защото изисква да отделите малко повече време, за да получите диамантена визия за устните си, има и опростена версия, която може да пробвате. Вместо молив в металическо-сребрист цвят, потребителите на мрежата TikTok, започнаха да използват сребристи сенки за очи и гланц за устни с брокат, за да получат желания цвят.

Основната стъпка за постигане на диамантени устни е да използвате сребристо или цвят шампанско, или дори нюанс, който най-добре пасва на тена на кожата ви. След като приключите с нанасянето на броката, нанесете наситен гланц за устни и това е всичко – устните ви вече ще блестят ярко като диаманти. А за всички тази момичета, които искат да добавят допълнителен блясък на устните си, можете да го постигнете като използвате и прахообразен хайлайтър.

Източник:  Dama.bg

 

ключови думи:
диамантени устни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май