Диви и красиви

С няколко проверени от времето правила
Диви и красиви

Модата е като сезоните: мени се и се повтаря непрекъснато. Но няколко тенденции в стила остават като Батман, тоест – завинаги :) Момичета, бъдете сигурни, че ако се доверите поне на тези три, ще спечелите адмирациите и вниманието на мнозина от обкръжението си, както и безапелационните симпатии на противоположния пол.

Е, нека ги изброим набързо:  

За устните

Някои мъже не желаят избраниците им да носят червило. Това е причината съвсем умишлено да го изяждат с целувка, веднага след нанасянето му пред огледалото.

Обаче, повечето мачовци просто не могат да устоят на изкусително очертаната усмивка. Така че какво чакате още? Изберете подходящ, умерено предизвикателен, цвят и слагайте червило, без да се колебаете (преди това обаче би било добре да нанесете балсам).

Бонус-съвет: не слагайте друг грим, оставете погледа да се фокусира върху съществения детайл – устните.

За ноктите

Забравете за момент цветята, животните и фигурите по ноктите си. Не, че не са красиви, но не винаги се съчетават с цялостния ви външен вид и облекло. А в някои ситуации даже могат да изглеждат нелепо.

Нашето предложение е да заложите на тъмни, дълбоки и наситени цветове – като класическия, но много ефектен, тъмно червен лак, например. Уверяваме ви, че няма по-добър начин от него да подчертаете изяществото и красотата на ръцете си.

За косата

Е, да, разпусната грива действа като магнит върху противоположния пол. Но има една прическа, която е модерна по всяко време на годината, а именно – конската опашка. Освен че е чаровен начин да носите косата си, тя е абсолютно удобна и подходяща както за през деня, така и за питие след работа или вечеря.

А ако вече експериментирате с някой от тези класически трикове за красота, не пропускайте да споделите опита си с нас :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май