Звездни съвети за красота от Ким Кардашиян

Като оставим настрана изкуствените мигли, Ким може да се похвали с естествена хубост. Как я поддържа все пак?
Звездни съвети за красота от Ким Кардашиян

Нека уточним, че личната история на Ким Кардашиян слабо ни интересува.

Нещо повече: за фитнес напътствия по-скоро бихме се обърнали към сестра й – Клое Кардашиян. Последната успя да постигне наистина видими резултати с програмата си за отслабване. Нещо повече: учудващо или не, вече няколко месеца поддържа с хъс и желание секси фигура.

Що се отнася до сладката Ким, тя е по-добра в съветите за красота. Вижте какво може да ви посъветва днес:

 

За косата:

 

Не може да отречете, че сестри Кардашиян очароват с блестящите си и дълги гриви. Грижите за подобно богатство, разбира се, са неизброими. И все пак: каква е тайната на Ким?

"Просто не мия косата си всеки ден и сменям често шампоана". Звучи доста лесно за изпълнение, нали?

Разбира се, косата й не винаги се радва на безоблачно щастие, а понякога е подчертано "сплесната и без никакъв обем", както сама признава сладураната.

Обаче има решение и за лошите периоди, а то се казва... конска опашка!

Очевидно все пак кофти моментите на реалити звездата са доста, защото папраците често я снимат с подобна прическа на светски събития.

 

За ръцете:

 

Една от големите обсесии на Ким е маникюрът: "Ходя на маникюрист два или три пъти в седмицата, признава тя. "Просто това ме кара да се чувствам чиста!"

Е, не ви препоръчваме да се пристрастявате към никоя процедура за красота, но грижата за ръцете наистина е много важна. Би било добре, ако я поставите на едно от първите по важност места, когато става въпрос за външния ви вид.

Нещо повече: наблюдавайте цвета и плочките на ноктите си. Ако последните са грапави и се чупят лесно, значи може би не осигурявате достатъчно витамини и минерали на организма си. Преразгледайте хранителния си режим и вижте какво жизнено необходимо липсва в него.

Задължително се снабдете и с добър крем за ръце, който ще хидратира кожата ви и ще я направи мека и гладка.

 

За устните:

 

Слуховете и клюките не притесняват Ким. "Четох някъде, че устните ми са преживели хирургическа намеса. Ха! Колко смешно. Истината е, че те винаги са били големи: мога да ви покажа мои бебешки снимки, за да се уверите", шегува се сладураната.

Истина или не, устните й наистина са изкусителни, а за да подчертае още повече "бебешкия" им обем, Ким ползва безцветен или светло розов гланц за устни. Точно последният създава усещането за силиконова намеса в усмивката.

Имайте предвид обаче, че повечето гланцове имат качеството да изсушават устните. За това ползвайте едновременно и балсам за устни или друг омекотяващ продукт.

Е, сигурни сме, че и вие имате добри идеи за красота. Защо не ги споделите с нас?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май