Как да задържите интереса на мъжа до вас

Как да задържите интереса на мъжа до вас

Като начало трябва да заобичате себе си такава, каквато сте.Независимо от фигурата, чертите на лицето и други физически особености, към себе си трябва да се отнасяте с достойнство.

1804786

Захванете се с нещо увлекателно, отдайте се на хоби или пък се пробвайте в нещо ново. Много е привличащо да видиш, че човека до теб си има свой собствен свят, а не брои непрестанно часовете до срещата ви.

1804789


Разкрепостеността в леглото е верен признак, че вашият партньор ще се отнася към вас със страст и няма да обръща внимание на други жени. Новите пози, сексиграчките и разговорите за вашите желания ще помогнат на любимия да разбере по-добре вашите желания и ще му позволят да разбере, че не сте уверена жена, а не страдаща домакиня с безброй комплекси. Много мъже обичат инициативата да тръгва от жената. Не само намеквайте за вашите желания, но и предприемайте по-активни действия, които ще покажат на вашия мъж, че сте готова за секс. Мъжът ще оцени това и няма да ви остави да чакате дълго, не се съмнявайте в това.

1804788

По комплиментите си падат не само жените, но и мъжете. Помнете, че няколко приятни думи ще подарят положителни емоции на вашия избраник и ще му дадат увереност, че е интересен за вас.

ключови думи:
задържам интерес мъж

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май