Какво мразят мъжете у жените

Какво мразят мъжете у жените

1. Нежеланието да се изразяват по-ясно

Типичният женски "загадъчен" маниер на поведение трови живота на милиони мъже. "Не смея да ти кажа, но искам сам да се досетиш" - това все така побърква представителите на силния пол. Проумейте най-сетне, че те просто не умеят да се досещат! И не разбират за какво са всичките намеци и увъртания, при положение, че човек може просто да изкаже директно мислите си. Например възклицанията ви "Колко хубаво пътешествие си спретнаха Петя и Алекс!" могат да доведат само до съгласие от страна на любимия ви и до нищо повече. Преформулирайте изречението на "Скъпи, искам и ние да попътуваме" и ще имате по-големи шансове да получите желания резултат.

2. Стремежът да променят мъжа според собствените си изисквания

Мъжете се чувстват изнервени и притиснати, когато партньорката им се опитва да ги "ошлайфа" според разбиранията си. Триенето на сол на главата дава същия отрицателен ефект, дори ако го правите с най-добри намерения. Не, не ви съветваме да криете чувствата си и да преглъщате недоволството си. Но постоянното натякване "Трябва да печелиш повече!", "Обличай се по-прилично" и "Време е да помислиш за кариерата си" няма да доведе до нищо добро. В определен момент партньорът ви или ще избухне, или ще спре да ви чува.

3. Заповеден тон

Всеки един мъж дълбоко в душата си е велик пълководец и е абсолютно сигурен, че именно той трябва да командва парада. В случая става въпрос не толкова за самите думи и значението им, колкото за интонацията ви. За да избегнете заповедните нотки, опитайте се преди отправянето на важна молба към мъжа да си кажете наум "Уважавам себе си като жена и него като мъж". И чак след това изложете искането си.

 

ключови думи:
жени мъже се мразят

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април