Красота! Елегантна кожена диадема

Един ръчно изработен аксесоар, в който ще се влюбите от раз
Красота! Елегантна кожена диадема

Хей, момичета, още ли умувате какво да правите със старите кожени колани в гардероба си, които не ползвате от сто милиона години? О, така кажете, че да помагаме с добро предложение. Истината е, че лесно можете да им измислите перфектно приложение. Например, използвайте ги, за да си направите "джиджана" диадема – такава, каквото определено малко дами ще имат.

Значи, лесно е. Най-напред, изрежете три дълги и тънки кожени ивици от наличните колани. Препоръчително е ивиците да бъдат в различни цветове, за да може комбинацията между тях да се получи по-атрактивна и забележителна. Сега започнете да ги сплитате, като началото на плитката фиксирайте със секретна игла, за да ви е по-лесно. Твърдата материя може да ви изори малко, но ще се справите, сигурни сме.

1134069A Beautiful Mess

Готовата плитка закрепете с помощта на здраво лепило за обикновена черна пластмасова диадема. Изрежете ненужните израстъци и кончета. И ето, че сте готови! Този ръчно изготвен аксесоар за коса би се вързал перфектно със зимното ви облекло, не се съмнявайте. В същото време, той ще ви позволи да постъпите природосъобразно с вехтите вещи в скрина си.

С две думи, няма да съжалявате, ако реализирате днешния инструктаж. А ако го направите наистина, задължително пратете няколко снимки насам, за да се насладим на резултата. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април