Маникюр от пайети

5 готини предложения
Маникюр от пайети

Лятото си отива и, няма как, ще дойде есента. В последните топли дни обаче все още можете да украсите ноктите си по закачлив и купонджийски маниер. Летен!

Ето как: декорирайте ги смело с пайети. Ще ви предложим точно 5 възможности за реализация: 

1) Лакирайте всички нокти с два слоя лак по избор. Изсипете в дълбока купичка пайети в същата гама. Докато лакът не е изсъхнал, потопете всеки пръст в пайетите така, че същите да полепнат здраво. Даже малко ги натиснете, за да слегнат. Изчакайте всичко да изсъхне и готово - имате си диско маникюр.

2) Лакирайте ноктите в светъл нюанс. С помощта на пинцета вземете и подредете пайети във вертикална редица, позиционирана в центъра на нокътя. Действайте така с всички пръсти.

3) Направете си френски маникюр, а лакирания връх на ноктите украсете с пайети.

4) Изберете лак. Лакирайте се и не чакайте да съхне. Отново с помощта на пинцета вземете пайетите една по една и ги пръснете по цялата плочка, на известно разстояние една от друга. Накрая може да завършите процедурата с топ лак.

6) Лакирайте се в черно. Изберете пайета в цвят металик и я поставете в центъра на нокътя. Действайте така и с останалите пръсти. Уха! Вече си имате рок маникюр.

Ето и самата реализация на предложенията в реда, както следва: палец (1), показалец (2), среден (3), безименен (4), кутре (5).

1037459Birchbox Blog

Е, пробвайте! А ако останете очаровани от резултата, побързайте да ни се похвалите във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април