Моркови по ръцете

Чудесна, оранжева маска
Моркови по ръцете

Честит втори сняг, фитуелчета! Този път поваля стабилно и даже натрупа. Безспорно има достатъчно материал за един хубав снежен човек.

Така че не се чудете, а след работа задължително си направете такъв пред блока. Сложете му всичко необходимо, за да вижда, чува и, разбира се, за да се усмихва на света.

В направата му обаче задължително ползвайте ръкавички. Иначе, рискът ръцете ви да измръзнат е наистина голям. Освен това, прякото съприкосновение на кожата със студа и влагата, може да причини напукването и изсушаването й.

Даже ви съветваме вместо за нос на белия шишко, да ползвате приготвения морков за нещо по-полезно. И да си направите тази оранжева, много ефективна маска за ръце.

Уверяваме ви, че тя ще сгрее крайниците ви след снежната сесия. Едновременно с това, ще подхрани външната ви обвивка и ще я направи гладка и нежна, като на бебе.

Още повече, че за вълшебния еликсир ще са ви необходими само:

1 средно голям нос на снежен човек

1 супена лъжица млечна готварска сметана

1 супена лъжица зехтин.

Начин на приготвяне:

inm.comВземете моркова-нос и го настържете на ситно с помощта на ренде. Добавете готварската сметана и зехтина. Хубавичко разбъркайте. И готово!

Бонус-съвет: преди да нанесете маската, може да потопите ръцете в топла вода за няколко минути, за да омекне кожата добре.

След това ги покрийте хубавичко с оранжевата смес. Увийте крайниците си с малки хавлиени кърпи за баня и ги оставете да се радват на преживяването за около 20-30 минути.

После измийте с хладка вода и нанесете овлажняващ крем.

Сега кожата ви би трябвало да е гладка и нежна, подхранена с бета-каротин и с витамин C. 

Хайде, готови сте за още един снежен човек ;) Стига да е останал сняг, де!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май