Не ограничавайте и не преследвайте мъжа!

Не ограничавайте и не преследвайте мъжа!

При запознанство и по време на първите срещи, не забравяйте едно от най-важните правила: създайте атмосфера, в която мъжът да се чувства в безопасност и да изживее спокойно радостните мигове от запознанството ви, без да се чувства притиснат от нещо.

1807027

Жените често създават само за малко чувство на сигурност и удобство и започват да задават въпроси, да искат отговори с изисквания за по-ясно определяне на взаимоотношенията. Обичат да говорят за съвместно събиране, за сватба, за деца и по-този начин плашат мъжа.

Той се страхува от подобно впримчване и емоциите му започват да изстиват и да се отдръпва. В най-лошия случай може да не го видите повече. Бъдете по-умна от него. Ако наистина искате този мъж, бъдете въздържана и предпазлива. Първи той трябва да направи своите признания, първи той трябва да предприеме някакви стъпки за съвместно бъдеще. Много жени твърдят, че обичат да бъдат преследвани, но всъщност правят всичко възможно да предотвратят тази гонитба, поднасят се целите като на тепсия.

1807026

Докато романтичното ви увлечение е все още в зародиш, вие не трябва да издавате дълбочината на чувствата си. Всеизвестно е, че любовта напира и ви иска да говорите само за любовта си, но по-добре водете тези разговори с приятелката си. Колкото повече затруднения му създавате и той полага усилия, толкова повече ще увеличите и задържите интереса му към себе си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април