Неустоими коледни прически

За всяка грива
Неустоими коледни прически

То се е видяло, че празничното настроение вече вилнее с все по-голяма сила наоколо. И това съвсем не е случайно. Остават само някакви си 15 дни до любимата ни Коледа, а новата 2014-та вече срамежливо наднича зад ъгъла на този месец.

Надяваме се, че ще успеем да се напразнуваме пълноценно, а междувременно вече се подготвяме за предстоящите дълги дни на забава. Коледната украса е налице, готварската книга е отворена на точните рецепти, а кухненските уреди са в изправност и са абсолютно готови за действие. Остава само да се погрижим за външния си вид, който, разбира се, също трябва да е в унисон с бъдещите чествания. В тази връзка, попаднахме на няколко неустоими коледни прически, които искрено ни се понравиха.

Даже възнамеряваме да ги споделим с вас, защото сме убедени, че и вие вече си търсите подходяща визия за празниците.

Имел в косата

Ето ви една добра идея, която, всъщност, може да бъде реализирана сравнително бързо и лесно. Просто горната част на косата се събира и фиксира с фиби. Накрая се декорира с клонка имел. По-вероятно е да намерите изкуствено растение, отколкото истинско и свежо, но няма значение. Общо взето, имелът спокойно може да се замени и с клонче от бор или ела, стига да не ви притесняват игличките : )

1133026Pinterest!

Кок и червена панделка

Както се казва, понякога малкото е повече и такъв именно е настоящият случай. Направете си нисък кок и го украсете с красива червена панделка. За да се постигне максимален ефект, тук е препоръчително гривата да се отличава с хубав блясък, забелязващ се отдалече.

1133024Pinterest!

Ретро къдрици

Красотата им е пищна и атрактивна, няма две мнения по този въпрос. За да ги отличите и подчертаете, открийте челото, фиксирайки горния пласт коса с фиби отзад, и сложете ярко, изкусително червило. Ей на това му се вика класика.

1133025Pinterest!

Сатен, о, да!

За финал остава да си направите полу-конска опашка и да я завържете с черна панделка от сатен, в стил Бриджит Бардо.

1133027Pinterest!

Е, пробвайте да се накиприте по някой от описаните начини. Убедени сме, че ще бъдете повече от неотразими в празничните дни. Пожелаваме ви го от сърце!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май