Никога не правете това, ако си бръснете краката!

Никога не правете това, ако си бръснете краката!

Представители на американската марка безопасни самобръсначки Schick посочиха основната грешка, която жените правят при епилация, пише Pure Wow.

 

Така вицепрезидентът на отдела за изследване и развитие на марката Уилям Салваторе отбелязва, че много момичета пренебрегват процеса на подготовка за процедурата, чийто ключов етап е овлажняването на кожата на краката и интимните зони.

"Овлажняването на кожата преди бръснене омекотява космите, което позволява на бръснача да върши работата си по-добре", казва той.

Експертът каза, че епилацията трябва да бъде крайната стъпка по време на къпане, тъй като кожата ще бъде предварително почистена и омекотена. Преди манипулацията той също така съветва да нанесете пяна или крем за бръснене, за да сте сигурни, че остриетата се плъзгат по-добре.

Със специалиста е съгласна и колежката му по дивизията Стейси Кроуел.

"Правилната подготовка на кожата за обезкосмяване е изключително важна. Това важи особено за по-деликатните зони, по-специално зоната на бикините", казва тя. Мениджърът по развитие на компанията препоръча споменатите зони да се омекотят с топла вода и след това да се скъси косата с тример. След приключване на тази процедура можете да започнете да се бръснете.

Източник: jenata.blitz.bg

ключови думи:
бръснене

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май