Плитка и възли в косата

Една прическа, която ще ви хареса
Плитка и възли в косата

Хей, момичета, ако и вашият понеделник тръгна с главата надолу, вероятно сега косата ви има нужда от сериозно, ама от сериозно преправяне :) Не губете време и сложете ред в гривата си с направата на следващата безкрайно хитра и оригинална прическа. Истината е, че тя не е сложна за реализация, а е и достатъчно атрактивна, за да спечели вниманието на другите.

Е, убедих ви, надявам се, затова бързо преминете към действие:

Най-напред, съберете цялата коса на една една страна. Сега вземете секция кичури от най-долния пласт и я разделете на две части. Същите увийте отгоре върху гривата и ги завържете на възел. След това ги прекарайте отново отдолу, кръстосайте ги и си придърпайте към тях още малко коса, за да увеличите дължината им. Завържете нов възел. Продължете да прилагате същата процедура отгоре и отдолу, докато не изчерпате наличния материал. Накрая фиксирайте с ластик и леко раздърпайте възлите. Това е! Вече си имате наистина уникална плитка.

А понеже не съм сигурна, че обясненията ми са били напълно ясни, ще ви покажа целия инструктаж в няколко снимки:

1117174A Beautiful Mess

Както виждате, за реализацията на тази прическа е добре гривата да е по-дълга, защото така ще се получат повече възли. Други забележки и коментари... нямам. А! Разбира се, да уточня, че готината идея за красота си я взех назаем от любимия ми блог A Beautiful Mess, където човек може да открие какви ли не интересни съвети и хрумки.

Хайде, пробвайте днешното предложение, а следващия път ще ви запозная с нещо още по-яко. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май