Прическа за принцеси

Които си търсят принцове :)
Прическа за принцеси

Хей, момичета! Заповядайте във виртуалния ни фризьорски салон. Днес възнамеряваме да ви направим една наистина нежна и красива прическа.

Уверяваме ви, че с нейна помощ от раз ще спечелите сърцето на принца и в резултат – сами ще се превърнете в кралски особи.

Бързо сядайте на стола и да започваме:

  • Най-напред, ще разделим косата на път, на две равни секции. Тук ще използваме един трик обаче: ще направим пътя не съвсем изряден. Ще го започнем леко по диагонал и после, някъде по средата на главата, ще го изправим, както си му е редът.
  • От двете половини ще сплетем 2 сладки плитки и ще ги захванем с ластик.
  • Сега ще грабнем дясната и ще я увием отпред на главата, за да получим от нея нещо като полукоронка. Ще се стараем да не стягаме принцеския атрибут твърде много обаче – нека бъде приятно отпуснат. Ще обезопасим развалянето на своеобразния венец, като го захванем в края му с няколко фибички.
  • Ред е на лявата плитка. Нея ще увием зад главата (над първата), за да завършим короната. Отново няма да стягаме и ще фиксираме с фиби. Плитките ще се разположат красиво една над друга, образувайки интересна плетеница там, където се срещат.

И готово!

A Cup of Jo

На пръв поглед звучи сложно, ама не е. И сами бихте могли да се справите. Разбира се, ще е добре, ако разполагате с по-дълга и по-права грива. 

Ех, че принцеси... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май