С любов към райетата

Не ги винете за проблемите с килограмите си
С любов към райетата

Винаги съм обичала райета, още от дете. Като ги видя върху дрехите на някой мой приятел, веднага ме "изпращат" в страната на Алиса или най-малкото – на морето. Носят ми тонове радост и винаги ме усмихват широко.

Затова супер се дразня на коментари от сорта: "И аз ги харесвам, ама не мога да се обличам в раирани дрехи, защото ме правят да изглеждам дебел/а". Какво?! Побърквам се, когато чуя подобна констатация.

За всички, които я изричат, е следващото изследване. То е проведено съвсем наскоро в САЩ и донякъде опровергава тезата, че райетата "уголемяват" талията.

Проучването

Група участници трябвало да определят теглото на жена, която дефилирала пред тях последователно в три различни рокли. Същите били в бял цвят, но едната – с хоризонтални сини райета, другата – с вертикални такива, а третата – без.

inm.comРезултатът: в действителност, участниците потвърдили, че, облечена в първите две рокли, мадамата им се вижда малко по-пълничка. Що се отнася до килограмите обаче, разликите в посочените цифри били незначителни.

Цялата истина все пак е, че нямате нужда от това изследване, за да повярвате в райетата. Друго ви е необходимо, а именно – редовни тренировки, както и разумно отношение към храненето. Ако започнете да се грижите за себе си и сте упорити в поддържането на добра форма, не само раираните дрехи, а всяко облекло ще ви стои добре. Факт.

Тогава ще разберете, че симпатичната морска фланелка изобщо не ви е враг. Обратното. Отива ви адски =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май