Супер тен с автобронзанти

Основни правила за използването им
Супер тен с автобронзанти

Лятото ви предлага хиляди възможности да се сдобиете с тъмна и секси кожа, но често – минимален шанс да се възползвате от тях, нали? Когато плажът е далече, а солариумът – нежелана алтернатива за почерняване, ви предлагаме да пристъпите към "план Б": автобронзантите.

Преди да се наплескате щедро с въпросните продукти за изкуствен тен обаче, вижте няколко основни правила за използването им.

Най-важната подробност е преди манипулация да ексфолирате хубаво цялото тяло. Тази приятна, според нас, процедура премахва мъртвите клетки от кожата и създава добра основа за нанасяне на продукта. Между другото, така подарявате и по-дълъг живот на новия си тен.

От друга страна, редовното ексфолиране е чудесна козметична практика, която ви препоръчваме да извършвате поне три пъти седмично, преди лягане.

А тъй като в следващите няколко дни по-често ще ви се случва да разголвате крака, можем да ви препоръчаме този наистина ароматен, (с мирис на кафе), домашно направен, ексфолиант за долни крайници. Убедени сме, че ще се влюбите в него.

Е, добре, де, ако сте прилично мързеливи, може да извършвате терапията по-рядко. Проверявайте нуждата от последната с обикновен лейкопласт. Залепете го на кожата си – ако по него останат малки, "аватарски" люспи, е време за ексфолиране.

Напук на всяка логика, следващата стъпка не е ... да овлажните тялото с подходящ лосион или крем. По-разумно е да оставите кожата суха, за да може бронзиращият продукт да попие по-лесно.

Не ви съветваме и след нанасянето му да се бухате веднага в басейна или да си взимате душ. Дайте шанс на тена си да оцелее и не се мокрете поне за три часа.

Ако пък не можете да се сдобиете с естествен загар и не искате изкуствен, просто бъдете такива, каквито сте се родили :) 

Странно или не, тази година, както миналата, млечно-бялата кожа отново е на мода. Да не говорим, че палавите слънчеви лъчи по презумпция ще променят оцветяването на кожата ви...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май