Тайните на късата коса

Това е прическа със собствен характер, белязан от загадъчност и сексапил
Тайните на късата коса

Дългите коси са класика, но късите прически са тук, за да останат. И както казват повечето дами, отрязали кичурите, късата коса носи собствен характер, с който трябва да се внимава.

Смелост, не безрасъдност

Ако не сте убедени, ама абсолютно сигурни, че искате да отрежете косата си, не го правете. Шансът да се харесате след това не е много голям.

Прецизен избор на фризьор

Това е много сериозно! Фризьорът трябва да бъде подбран, все едно ще ви оперира. Той трябва да отговаря на няколко условия:

  • да е достатъчно добър, за да разбере точно какво искате;

  • да е изключителен професионалист, за да ви предложи онова, което всъщност много ще ви хареса;

  • да е силен, за да понесе евентуалната омраза, която може да му стоварите накрая;

Едно наум с поддръжката

justjaredПинкКъсите прически изглеждат лесни за поддържане, но това не е точно така, особено ако косата ви е чуплива или откровено къдрава.

Във всички случаи ще се събуждате с особена визия, тъй като косата и възглавницата ви неминуемо флиртуват, а понякога направо въртят бурна любов.

А ако говорим за къдрици, дори не подозирате на какво са способни, когато ги вдигнете от леглото. Някои от нас са виждали случаи на абсолютно непокорство, което изисква продължителна и не винаги успешна обработка с преса за коса.

Тази борба сутрин е адски изтощаваща, а ако случайно се окажете без необходимите инструменти, може да ви забранят да се разхождате по улиците.

Инвестиционен план

Ще ви трябва, тъй като късите прически изискват редовно подстригване, понякога на всеки 3 седмици.

Грижата

Тук всичко е персонално и зависи от типа коса. Все пак при късите коси обикновено най-важен е обемът, който изисква някои специални продукти и по-често миене. Но по тези въпроси е добре да се консултирате с любимия си фризьор :)

Резултатът

Късите прически имат специфичното качество да придават индивидуалност и неустоим сексапил. Освен това могат да бъдат точно толкова разнообразни, колкото и дългите, дори повече. Само използвайте въображението си :) И не пропускайте да разгледате галерията за няколко интересни примера.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май