Ухаещи на лято

Ей така
Ухаещи на лято

Да миришеш на настоящия сезон е лесно – прекарайте цял ден в морето и сте готови :) Да УХАЕШ на лято е по-трудна задача, но абсолютно възможна за реализация. Просто трябва да подберете подходящ парфюм.

Нека ви помогнем с ей тези три полезни съвета:

- Затворете очи и помислете за минута. Какво най-много обичате в лятото? Ако това е плажът, спрете се на аромати като сандалово дърво или кокос. Ако си представяте градина, може би за вас са подходящи флоралните миризми – на роза, на жасмин и т. н. Асоциациите ще ви помогнат да направите правилното решение, уверяваме ви.

- Не! Не купувайте избрания парфюм веднага. Напръскайте се с мостра и се върнете на другия ден. Макар и носейки го за толкова кратко време, може би ще разберете дали сте от една порода и дали същата е лятна :)

- И най-важното: избраното от вас ухание не трябва да "тежи" на вашето обоняние и на това на хората около вас. За предпочитане е да е леко и ефирно. В този случай тоалетните води са за предпочитане, защото са по-слабо концентрирани и съответно – леки.

Е, надяваме се да сме помогнали и вече да ухаете така, както ще ви отива. Задължително елате и във фейсбук, за да ви подушим.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май