3 зимни идеи за първа среща

Хайде, разнообразете малко любовните приключения!
3 зимни идеи за първа среща

Разбрахме, че съвсем скоро ви предстои да излизате за първи път с нов и привлекателен персонаж от противоположния пол. О.о, честито! Съветваме ви да изтриете за момент самодоволното си изражение и да помислите къде да заведете кандидат-гаджето си.

Обаче, нека да не е на ресторант, м? То е ясно, че не познавате добре човека срещу себе си и, че ще ви отнеме време, докато разберете какво му/ѝ харесва.

Но, съгласете се, не можете всеки път да се пускате по пързалката на тривиалното?! Експериментирайте и ще получите. А за да сме ви полезни, ще ви дадем 3 зимни идеи за първа среща: 

1. Отидете заедно на кънки – ще бъде забавно, интересно, вълнуващо! Разбира се, организирайте всичко предварително, за да впечатлите тотално обекта на желанието си. Карайте по леда внимателно обаче, за да не запомните срещата по-скоро с лошо, отколкото с добро :)

После отидете да се сгреете някъде с чаша греяно вино. Скоро в цялата страна ще стартират различни коледни базари, където въпросната напитка се предлага почти на всеки щанд. Наред с опияняващото ѝ въздействие, ще почувствате и духа на Коледа. Джингъл белс, джингъл белс...

И накрая: споделете един клас (за начинаещи, ако сте такива) по аржентинско танго. Страстният танц ще ви помогне бързо да се опознаете и да усетите взаимно и навременно темперамента си. Естествено, спокойно може да се посветите и на друга танцова активност, ако тази ви се струва прекалено софистицирана.

Е, толкова зимни лиготии от нас. Вие си действайте по план и стоплете душата си така, както решите за добре :)) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май