3 летни идеи за първа среща

О, да!
3 летни идеи за първа среща

Моята последна първа среща се състоя отдавна и, така като гледам, няма да имам следваща :) Ред е на вашите обаче. Срещайте се – постоянно и без да се отчайвате, докато не откриете любовта на живота си или поне – по-добрата си половинка.

Междувременно, нека ви "замеря" с три свежи идеи за първа среща. От сигурни източници знам, че наистина са били успешни.

На сладолед

То е малко като да отидеш на сладкарница, ама не съвсем. Защото сладоледът може да се яде и в движение – в парка, на плажа и т. н., разбирате ми мисълта. Това не го прави по-малко здравословен, де. Успокояващото е, че като преминете по-нататък във връзката си, ще можете да си забъркате такъв и в домашни условия, по ей тази рецепта.

На планина

Защо да не изкачите заедно първия си връх, а? Или просто да си поприказвате на някоя зелена полянка... А пък горе е толкова прохладно и хубаво! 

На покрива, ама вечер

Въпросът е да намерите достъп до такъв и после да погледате звездите, ако са се появили такива. Но, знаем, лятото ги има в излишък :)

Ами, толкова за първите срещи. Вашата задача е да стигнете до втора и трета. Успех! Ще се радвам да споделяте подобни романтични идеи с мен – тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май