5 причини да правите секс всеки ден

5 причини да правите секс всеки ден

Повишава имунната ви система

Когато правите секс, тялото ви произвежда няколко вида хормони, сред които е Имоноглобулина - същият, който ви помага да се преборите с грипа. Поради тази причина сексът е оптималното лекарство при настинка.

1776969

Поддържа сърцето ви здраво

Тъй като може да бъде считано за физическа активност, близка до аеробиката, сексът е полезно упражнение за вас и за вашето сърце. Жените изгарят средно по 3,1 калории на минута по време на секс, така че колкото по-дълго  и често е изживяването, толкова по-добре!



Прави ви да изглеждате по-млади

Забравете кремовете за изглаждане на бръчките и си намерете гадже! Козметичната индустрия е  категорична, че жените, които правят секс всеки ден изглеждат с 4-6 години по-млади, отколкото са.

Намалява болката

Ако използвате често фразата "не ми се прави секс, боли ме главата!", всъщност сами се вредите. Сексът намалява както главоболието, така и болките в стомаха, а маструбацията по време на цикъл може да ви спаси от болезнените спазми.


Подобрява съня

Хормоните, гарантиращи добър сън са окситоцин, сератонин и мелатонин. Всички те се произвеждат по време на секс, така че следствената връзка е лесна - ако искате спокоен сън всеки ден, правете секс всеки ден - сутрин, вечер, на обед или когато ви се прииска.  И накрая, разбира се - правете секс, защото ви е приятно, защото сте в настроение и защото понякога може да направи деня ви много по-интересен. А и сами си знаете - апетитът идва с яденето!


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април