Адски тъпи начини за повдигане на либидото

Не очаквайте, че с тях ще стимулирате сексуалното си желание, но поне ще ви разсмеят
Адски тъпи начини за повдигане на либидото

Неделя е, почивате си, радвате се на живота и на любимия човек. Ако питате нас, точно днес е най-подходящият ден от седмицата за креватни удоволствия. Даже сме сигурни, че желанието ви за такива съвсем не е малко. Ако обаче либидото ви не е в настроение, мотивирайте го някак – има толкова и разнообразни начини. Хубавата музика, истинската храна, специалната атмосфера... Всички те ще ви помогнат да преминете в правилния режим на действие.

Каквото и да решите обаче, не очаквайте от следващите изброени трикове наистина да повишат сексуалния ви мерак. Споменаваме ги с една-единствена цел: за да ви разсеем и да ви подканим да вземете по-сериозни мерки по отношение на интимните си преживявания :)

На първо място в класацията ни е шантавото твърдение на един антрополог от университета Рътгърс в Ню Джърси. След проведено свое изследване, ученият открил, че ако гледаме снимка на партньора си в продължение на 30 секунди или повече, това със сигурност действа благоприятно на либидото ни и увеличава шансовете ни да си изкараме супер в леглото. Представяте ли си картинката: малко преди лягане се взирате напрегнато в изображението на половинката си и после, хоп!, мушкате се под леглото и... захърквате дълбоко и блажено :)

Според някои изследвания (американски отново), филмите на ужасите също се отразяват отлично върху желанието за секс. Те възбуждат въображението и най-вече - нервната ни система, което уж е добре за интимните ни намерения. Нашият съвет: ако решите да се възбуждате по този начин, пробвайте с някоя лента или сериал за зомбита – наистина са симпатични и не вдигат много-много шум. Така, де, няма да ви заглушават и да ви конкурират в спалнята.

Друго проучване, проведено отвъд Океана, посочва, че редовното почистване на банята и смяната за спалното бельо също ни кара да сме по-склонни към размяна на нежности и ласки. Тук няма какво да коментираме :)

Мили господа, ето и разковничето за вас: накарайте дамата на сърцето си да ви пожелае от раз, показвайки монашеската си, смирена и одухотворена същност. Това ви съветват учените (пак американските), не ние :) Ако питате нас, бъдете такива, каквито сте и късметът ще ви се усмихне.

Е, успяхме ли да ви разсмеем? Сега след като се повеселихте, хващайте либидото си в ръце и му дайте да разбере кой управлява тук. Подходящите секс игри и малко доза въображение – това ви е нужно, за да излезете от ситуацията с високо вдигната глава. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май