Без сложни акробатики: Секс в колата

Без сложни акробатики: Секс в колата

Изглежда много секси идея, но не е трудно нещата да се объркат. Затова ето някои полезни идеи как да се подготвите за паметно изживяване на задната седалка.

Изберете позата

Избягвайте сложните акробатики. Удобна поза за секс в колата е мисионерската. Не забравяйте да приберете предните седалки максимално, за да имате достатъчно място да се вихрите.
Друга удобна поза е седяща в скута или ако отворите вратата, може да се насладите и на задна.
Това със секса на капака на колата е повече филмово приключение. Съвременните коли нямат чак толкова дебели ламарини и може нещата да завършат в сервиза и вместо хубави спомени, да получите дебела сметка.
Не на последно място, оралната любов е перфектна на всяка седалка на автомобила, само не забравяйте да отбиете от пътя и да паркирате безопасно.

Затъмнете прозорците

Със сигурност не искате да осъзнаете, че някой наднича през прозореца, докато давате всичко от себе си. Затова подберете хубаво място за паркинг, където никой няма да ви притеснява и за всеки случай ползвайте сенници.

Не обличайте нищо сложно

Хубавият секс в кола е непринуден. Приятно е, когато се плъзнете един в друг с лекота и нещата се случват без усложнения. Стегнати дънки или латексови облекла ще направят нещата почти невъзможни. Затова ако подозирате възможност за секс в колата, гледайте да сте с удобни дрехи, коитo осигуряват бърз достъп до интимните зони.

Носете си презервативи

Обикновено тези неща се случват на отдалечени места, в гори и поля, където няма аптеки. Затова, гледайте да сте подсигурени с основни средства, които гарантират добро изживяване. Запасете се с презервативи, лубрикант, задържащ спрей и мокри кърпички. Наистина, дори всичко друго да забравите, тези неща ще ви позволят да се насладите максимално.

Почистете след себе си

 

Никога не оставяйте след себе си следите от своите сексуални приключения. Оставете мястото чисто, защото онова, което е красив спомен за вас, може да се превърне в грозна гледка, когато си тръгнете. Пазете природата чиста и се връщайте към нея с радост!

ключови думи:
секс в колата

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май