Бърз секс и еротичен сценарий: Няколко начина за върховно преживяване

Бърз секс и еротичен сценарий: Няколко начина за върховно преживяване

В следващите редове ви предлагаме някои съвети, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на компанията си. Ето ги и тях:

Подхранете еротичните си фантазии

Няма да сбъркаме, ако кажем, че: "Най-важният полов орган е мозъкът". Там започва всичко и именно той е отговорен за нашето сексуално настроение и желание. Но за да се случи това, трябва да се уверите, че подхранвате съзнанието си със секси изображения. Това ще ви помогне да "запалите двигателя" и да отключите вашата еротична енергия. Това е още един инструмент, който да добавите към вашия любовен арсенал. Тук, разбира се, изборът е изцяло ваш – можете да гледате еротични филми по някоя кабелна програма или пък да разгледате няколко еротични издания.

Напишете свой еротичен сценарий

Ако все пак ви липсва така нужната искра, можете да бъдете креативни и да се опитате да създадете свой собствен сценарий за мръсен филм. Опишете любима ваша фантазия в дневник или пък публикувайте анонимно в блог. Коментарите на други хора може да помогнат за подхранването на нови сценарии, които вие и вашият партньор можете да осъществите.

Създайте секси пространство

Ако искате да имате невероятни сексуални преживявания, уверете се, че спалнята ви е място, изпълнено с любов и страст, а не офис или детска градина. Ако трябва, направете малък ремонт, или просто разчистете детските играчки, приберете работните неща и добавете малки щрихи като свещи или цветя.

Влезте във форма от кръста надолу

Със сигурност сте го чували и преди, но запомнете, че имате съвсем основателни причини, заради които трябва да правите своите Кегел упражнения. Според експерти, оргазмите са спазъм на тазовото дъно, така че ако мускулите ви там не са много силни, това може да намали значително вашата чувствителност. И така, как да изпълнявате упражненията на Кегел? Просто стиснете мускулите на тазовото си дъно (това са тези, които контролират уринирането) за няколко секунди и след това ги отпуснете за няколко секунди. Направете това още по-забавно, като правите упражненията в синхрон с музика (докато шофирате, например). Това препоръчва Лаури Рамзи, урогинеколог в New York Presbyterian Hospital-Weill Cornell Medical Center. "Правете няколко серии от 20 до 30 повторения на серия всеки ден", препоръчва тя.

Използвайте социалните медии за стимул

Вместо да губите времето си в гледане на кратки клипчета, можете да напълните социалните си медии с акаунти (или снимки, видеоклипове), които намирате за секси. Тук не говорим за вулгарни или нецензурни изображения. Понякога това може да е просто акаунт на любим "горещ" актьор.

Използвайте възглавница

Ако не разполагате със специална секс-възглавница, можете да използвате и обикновена. Това може да се окаже една малка промяна, която да внесе голяма разлика в сексуалния ви живот! Сложете възглавницата под кръста или бедрата си, за да осигурите по-добър "достъп" на партньора си.

Отдайте се на бързия секс

Ако искате да поддържате сексуалната си енергия на ниво, възползвайте се от всяка възможност! Ако нямате достатъчно време, можете да го направите набързо в банята, или пък докато гледате любимия си сериал, а защо не и преди работа? Какво по-добро начало на деня от това?!

Пробвайте да правите секс с оребрени презервативи

Ако искате да разнообразите любовната игра, но в същото време да се предпазите от нежелана бременност, можете да опитате да използвате оребрени презервативи. Те имат специална повърхност, която може да ви донесе допълнителна стимулация и да увеличи удоволствието ви по време на секс.

Източник: az-jenata.bg

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май