Говорят мъжете: Кое прави една жена неустоима в леглото?

Говорят мъжете: Кое прави една жена неустоима в леглото?

Едва ли някога ще успеем да изчерпаме темата за секса. Той е удоволствие, което вълнува всички хора, а ние жените, като истински перфекционистки, винаги искаме да се представяме на ниво под завивките, пише "Марица".

Всяка една от нас има своите трикове и похвати, с които си служи, когато иска да разнообрази сексуалния си живот, но какво ли имат да кажат мъжете по въпроса?

Днес ще ви разкрием какво мисли мъжката половина от човечеството за това как трябва да се държи една жена в леглото.

Недейте просто да си лежите: Да, за някои сексът е акт на доминантност, но все пак мъжете не искат жената да стои като скована и да не предприема абсолютно никакви действия и движения.

Използвайте ръцете си: Докосвайте го, масажирайте го, покажете му, че не можете да му се наситите. Мъжете намират ръцете ни за адски нежни и им е доста приятно да усещат допира ни.

Не хапете силно: Е, не всички мъже са еднакви и някои може би обичат да бъдат хапани до болка и посиняване, но повечето мъже споделят, че предпочитат лекото закачливо гризване от страна на партньорката си.

Не говорете с нормален тон и не задавайте много въпроси: Не започвайте задълбочен разговор - това само може да скапе цялото настроение. Приказките и откровенията могат да почакат известно време.

Не симулирайте: Това не помага на никого, никога. Мъжете не искат партньорката им да имитира удоволствие, те искат тя да им покаже кое и как ѝ харесва, за да бъде истински щастлива.

Не крещете: Независимо колко добре се чувствате, няма смисъл да пищите сякаш сте на заколение. По-слабите децибели ще свършат същата работа.

 

 

 

ключови думи:
жена неустоима секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април