Гореща първа среща

Лятна и весела
Гореща първа среща

Ходите ли активно по срещи, както ви бях посъветвала преди време. Браво, браво! Продължавайте в същия дух. А понеже ми хрумнаха още няколко палави летни идеи, ще побързам да ви ги разкажа набързо.

Значи, часът и датата са решени, остава ви само да изберете място. То може да бъде...

На игрището за мини голф

Популярният на запад спорт все по-успешно навлиза и у нас и това съвсем не е случайно. Лично аз го обожавам и го смятам за изключително добро решение при първа среща. Забавната игра премахва бариерите в общуването неусетно и от напълно непознати много бързо има потенциал да ви превърне в добри приятели. Смея да го твърдя от личен опит :)

На "направи си сам" събитие

Сещате се – изработка на бижута, кулинарен курс и прочее мероприятия. Освен, че предизвикват на двубой творческите умения, същите създават уютна атмосфера, в която прескачането на формалностите е двойно по-лесно.

За риба

Разполагате с въдици? В близост има езеро, река, море? Поканете девойката/младежа на една чудна риболовна сесия. Може нищо да не хванете - това не е най-важното. Забавлявайте се обаче! Сега ви е паднало. 

Дотук с границите на моето любовно въображение. Отворете вашите и ми споделете какви ги вършите на първа среща. Можем да си говорим тук или във фейсбук, вие решавате. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май