Да сключим брак, а?

Ама на правилната дата, ако може...
Да сключим брак, а?

Най-важното

Служителката в гражданското отделение пита младоженците:
- Убедени ли сте, че сте готови за най-важното събитие в живота си?
Младоженецът отговаря:
- Разбира се! Купил съм 25 бутилки ракия, 45 бутилки вино и 15 каси бира...

Спомняте ли си за влюбения Ромео от Хасково, който в началото на годината поиска ръката на половинката си с послание върху билборд? Е, имаме хубава новина за вас. Колегите от inews.bg ни съобщиха онзи ден, че мадамата казала "да" на инициативния младеж. Браво, момиче! На такива вдъхновяващи мъже не се отказва.

Останалата част от историята е ясна. В най-скоро време ги очаква романтична сватба и, надяваме се, дълъг и щастлив семеен живот + отбор готини хлапета.

Разбира се, това няма да е единствената двойка, която ще мине под венчилото скоро. Убедени сме, че ще има много желаещи да направят голямата крачка и да променят семейния си статус.

Научихме даже, че една част от тях вече са решили – непременно ще се бракосъчетаят на 12.12.2012. Суеверни или не, бъдещите младоженци са на мнение, че тройното съвпадение в споменатата дата би могло да изиграе важна роля в отношенията им и да им донесе торба с късмет. Няма лошо. Щом вярват, че ще стане така, значи ще стане.

Но ако поискат мнението ни, ще им кажем, че най-голямото съвпадение вече... им се е случило – да се срещнат. На правилното място, в точното време :) Нищо друго няма значение. Нито денят, нито месецът, нито предсказанието, че в края на тази календарна година ни очаква краят на света. 

Забравете математиката, приятели! Спрете да се вглеждате в детайлите и изживейте съвместния си живот като приказка. Желаем ви го от сърце и ви стискаме палци :)

Все пак да ви попитаме: според вас цифрите и числата имат ли значение в любовта?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 18.01.2012 | 13:53
    Това е съдба, датата не е от значение, когато двама се обичат истински и са решеле да сключат брак няма смисъл да чакат точно определена дата, най-малкото може да изпуснат момент...

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май