Дали да правя секс?

Това е въпросът!
Дали да правя секс?

Сигурна съм, че мъжете рядко си го задават. Но ние – жените, обичаме да се чудим върху него. В резултат, вместо да си доставяме заслужената доза удоволствие, редовно изпадаме в затормозяващи дилеми с неочаквана развръзка. Такива сме. Обожаваме да размишляваме... Дори за неща, в които мисленето често е крайно ненужен и неоснователен акт :)

Разбира се, въпросното питане не е съвсем безпредметно. Уверила съм се, че има редица ситуации, в които и за мачовците е добре да пропуснат приключенията в леглото. Физически погледнато обаче, бих си позволила да ги сведа до две:

Първата се казва "умора". А един от най-ефикасните начини за справяне с нея е качествената почивка. Нищо друго. Тук интимните преживявания едва ли ще дадат желания ефект. Обратното. Могат даже да донесат разочарование. Защото, като всяка физическа дейност, сексът също изтощава и по време на него се хаби доста енергия. Факт.

Да правя или да не правя секс? inm.com Другата причина, при която би било добре да се заобиколят лудориите в спалнята, се нарича "болка".

Обаче не онази – измислената, в главата, с която дамите често се оправдават пред мъжете си и с която си мислят, че секват от раз похотливите им помисли.

А някоя истинска, по-реална и доста по-осезаема. Защото, съгласете се, при наличието на физическо неразположение, на всеки би му било трудно да изпита телесна наслада. А нали все пак това е крайната цел на половия акт?!

Що се отнася до моралните мотиви за въздържание, те... не ни интересуват :) Вярно е, че са важни, но ще оставим на психолозите и сексолозите да се мъчат с тях.

Като цяло обаче въпросът "Дали да правя секс?" има един единствен отговор – собственото ви тяло. То много добре знае какво иска, защо го иска и с кого. Даже знае как да го направи. Не секвайте желанията му само защото ви мързи или ви се гледа телевизия :) Не си заслужава.

Нали? :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 24.01.2012 | 11:48
    Отговор на коментар #1 от : Маргарит, сексът е чудесно нещо, не твърдим обратното :) Просто понякога си заслужава да го пропуснеш, колкото и жестоко да звучи това ;)
    Обещаваме скоро, специално за теб, да се реваншираме с по-позитивен секс-материал ;)
  • 1
    от Не е посочен | 24.01.2012 | 11:40
    Тhumbs DOWN!
    Ужасна статия... не очаквах, че в този сайт ще прочета статия против СЕКСА...

    У-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май